Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Esenlikler dilerim
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Herkese esenlikler dilerim;
HYzIokc.jpg
Bugün gündüz bir anlık izlediğim videoların ve forumun etkisiyle , yaparım yapamam derken milyoncudan aldığım malzemelerle aranıza katıldım. Diğer tanışmalarda malzemeler çöp olarak görülmüş. Fakat bu bir heves ve bir başlangıç yapmak gerekiyor. Hepinize saygılar. Bundan sonra ucuz yollu fırça ve makine için önerilernizi alırım. Forumu takip ediyorum.

İsmim Ali, yaş 31

Selamlar.
Hoş geldiniz komşum.
Hoşgeldiniz. Keyifli sohbetleriniz, bol köpüklü, tahrişsiz tıraşlarınız olsun. Başlangıç için gayet mütevazı ürünler, birçoğumuz çöp denilen ürünlerle başladık bu işe, forumda konuları okudukça kendinize daha uygun kaliteli ürünleri keşfedeceksiniz ve kaliteli ürünlerle daha çok zevkini alarak devam edeceksiniz.
Hocam olur mu çöp demek en guzel alet kisiye iyi gelen alettir. Yuzbinlerce liralik alet sizi mutlu etmedigi surece onun ne anlami var ki 3 liralik alet sizi mutlu ediyorsa o en guzel alettir Smile
Yuma cok ovuluyor ve de seviliyor. Guzel bir hilet ornegi setiniz var ama nacizane braz daha agresif jiletleri de denemeleriniz arasina katmaniz guzel olur diye dusunuyorum. Sabun olarak proraso guzeldir uzmez olmadi impa da lea sabun ovuluyor denenebilir razorusta lagona krem de guzel fiyat performans sunuyor acikcasi Smile firca olarak isterseniz guzel bir domuz yada sentetiklere yonelmenizi tevsiye ederim porsuk baslangicta hem masrafli hem de bakimi zor oluyor siras sonrasi olarak yine guzel bir balm ornek olarak yine lea yada nivea aftershaveler guzeldir Smile gerisi sizin forumu okumaniza ve kendiniz neyi sevdiginizi bulmaniza kalacaktir tekrardan hosgeldiniz Smile
İlk edindiğim ürünler Yuma ve Derby Extra. Siz bana göre epey çeşit yapıp başlamışsınız. Smile Hoşgeldiniz. Keyif alırsanız gerisi gelir..

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi
Hoşbulduk, ilginize teşekkürler. Konuda toy olduğumdan deneyimlerinizle bir yerlere gelirim umarım. Yumayla ilk tıraşımı oldum. Daha önce makine ve kullan atlarla tıraş olduğumdan maksimum dikkat ve korku ile yaklaştım.fakat korkumun kısmen yersiz olduğunu gördüm. Gayet hoş bir deneyim gerçekleştirdim . 2,5 tl lik alette olsa çok bıçaklı aletin verdiğin hazdan, keyiften ve konfordan fazlasını verdi. Tıraş esnasında sakalın kesilirken çıkan ses hoşuma da gitti. Bazı komşularımız bu ucuz ekipmanları çöp nitelendirmiş fakat bu iş kişisel bir durum tabi. Agresif jiletleri denemek isterim. Çok fazla marka model bilmiyorum. Engin tecrübelerinize talibim. Öneriler için teşekkürler.
Hoş geldiniz keyifli tıraşlarınız olsun inşallah. Bende ilk geleneksel tıraşımı Wilkinson sword ile olmuştum.
Hoş geldiniz.
Başlangıç setine çok fazla takılmayın önemli olan geleneksel tıraşa niyet edip başlamanız. Aramıza hoşgeldiniz @neckermenn komşum. Keyifli tıraşlarınız olsun.
Hosgeldiniz Ali Bey,
Fotoda klasik arko sabunumuz eksik cıkmıs, banyoda kaldı herhalde, dostların dedigi gibi baslangıc iyisi kotusu nasıl olursa olsun, yeterki geleneksel tırasa giris yapıp, tıras isinden zevk alın. İleride lazım olursa imkan dahilinde daha iyilerine beraberce bakarız.
Kan tasına gozum takıldı, onu yok farzediyoruz hic setin yanında tutmayın, mumkunse uzak bir yere koyun. Amacımız onu hic kullanmamak, bastırmadan sakal cıkıs yonlerine dikkat ederek, tahrissiz kansız bir tıras gecirmek. Bir hatamız olursa da savas yarasıdır gururumuzdur, onumuzdeki nice zaferlere odaklanmamızı hatırlatır.
Forumumuzda hos sohbetleriniz,zevkli tıraslarınız olsun.
Saygılar.
Sayfalar: 1 2